Николина Мишчевић, асистент

Nikolina Miscevic

Николина Мишчевић, асистент

 

Рођена је 19. децембра 1987. године у Бихаћу. Основну школу и гимназију завршила је у Новом Саду. Дипломирала је на Правном факултету у Новом Саду 2012. године. Мастер академске студије, студијски програм Општи смер, на истом факултету уписала је 2013., а завршила 2015. године одбраном завршног рада на тему Уговор о хипотеци. Исте године уписала је докторске академске студије, студијски програм Приватно право, такође на Правном факултету у Новом Саду.

По завршетку основних студија, волонтирала je у Основном суду у Новом Саду и у адвокатској канцеларији.

У звање сарадника у настави за ужу научну област Грађанскоправну изабрана је у децембру 2013. године. У звање асистента при катедри Грађанскоправних наука изабарана је у децембру 2015. године.

У јулу и августу 2016. године боравила је у Хамбургу (Немачка), ради реализације истраживачке стипендије Макс Планк институтa за упоредно и међународно приватно право.

Изводи вежбе из наставног предмета Облигационо право на основним академским студијама. Секретар је Катедре грађанскоправних наука за основне и мастер академске студије.

Област научног интересовања: Облигационо право.

Говори енглески и немачки језик.

Кабинет 52, II спрат

e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

mic

Упишите

ДРЖАВНИ

ПРАВНИ

Дипломирани правник је професија која се директно везује за вршење државне власти  и вршење најзначајнијих друштвених функција.

Гарантујемо вам

ЗНАЊЕ

Успеси на међународним такмичењима потврђују наш квалитет.

Остварите

ПРАКСУ

у државним институцијама и кроз правне клинике.

прочитајте више...

Ко је на мрежи: 275 гостију и нема пријављених чланова