English  uk copy 

 

Међународна такмичења у симулацији суђења

icon1У школској 2018/2019. години Правни факултет у Новом Саду учествоваће на следећим такмичењима студената права:

      1. Такмичење у симулацији суђења пред Међународним кривичним судом (International Criminal Court Moot Court Competition 2019), које ће се одржати у Хагу јуна месеца 2019. године;

      2. Регионално такмичење у симулацији суђења пред Европским судом за људска права (Regional Moot Court Competition), које ће се одржати маја месеца 2019. године у Бањалуци, а победнички тим оствариће пласман на међурегионалну рудну у Стразбуру. 

Пријавити се могу студенти друге, треће и четврте године основних студија, као и студенти мастер студија.

За учешће на такмичењу у симулацији суђења пред Међународним кривичним судом потребан је средњи ниво знања енглеског језика.

Центар за симулацију суђења позива све заинтересоване студенте да присуствују уводном састанку поводом почетка припрема за наведена такмичења који ће се одржати у среду, 24. октобра, у учионици бр. 20, са почетком у 18 часова.

На састанку ће бити речи о систему и организацији такмичења, поступку избора чланова тимова, динамици и начину припрема такмичара.

mic

Упишите

ДРЖАВНИ

ПРАВНИ

Дипломирани правник је професија која се директно везује за вршење државне власти  и вршење најзначајнијих друштвених функција.

Гарантујемо вам

ЗНАЊЕ

Успеси на међународним такмичењима потврђују наш квалитет.

Остварите

ПРАКСУ

у државним институцијама и кроз правне клинике.

прочитајте више...

Ко је на мрежи: 57 гостију и нема пријављених чланова