icon1 English  uk copy   

Бесплатан курс за рад са електронском правном базом “PARAGRAF LEX”

paragrafПравни факултет у Новом Саду и Компанија Параграф, организују

бесплатан курс за рад са електронском правном базом “PARAGRAF LEX”

 

 

Paragraf Lex је електронска збирка закона и других прописа, службених мишљења, судске праксе, стране судске праксе, модела правних аката, неких елемената европског законодавства, царинске тарифе, вести и стручних коментара.


Успешно коришћење свих могућности које нуди
Paragraf Lex биће од велике помоћи студентима приликом спремања испита из свих позитивно-правних предмета, као и код припреме правосудног испита. Такође, добро познавање ове базе користиће им у даљем раду у правосудним органима или привреди.

На курс могу да се пријаве сви заинтересовани студенти Правног факултета у Новом Саду. Полазници који успешно заврше курс, добијају Сертификат о оспособљености за основни ниво коришћења електронске правне базе “Paragraf Lex” који се вреднује као додатак дипломи (diploma supplement) у складу са Болоњском декларацијом.Курс је бесплатан, а број места ограничен. Студенти који буду одабрани биће обавештени путем телефона о терминима курса, према редоследу пријављивања.

Заинтересовани студенти могу се пријавити електронском поштом на адресу
ijovanov@pf.uns.ac.rs. У пријави је неопходно навести име и презиме, број индекса, годину студија и контакт телефон. Рок за пријаву је 31. октобар 2019. год. 

 

 

Илија Јованов

асистент

mic

Упишите

ДРЖАВНИ

ПРАВНИ

Дипломирани правник је професија која се директно везује за вршење државне власти  и вршење најзначајнијих друштвених функција.

Гарантујемо вам

ЗНАЊЕ

Успеси на међународним такмичењима потврђују наш квалитет.

Остварите

ПРАКСУ

у државним институцијама и кроз правне клинике.

прочитајте више...

Ко је на мрежи: 256 гостију и нема пријављених чланова