Конкурс за пријем чланова Правне клинике за заштиту животне средине и Правне клинике за борбу против насиља у породици

Правна клиника за заштиту животне средине и Правна клиника за борбу против насиља у породици на Правном факултету у Новом Саду почињу са радом 1. децембра 2020. године. Рад у оквиру Kлиника ће се реализовати у виду едукације студената од стране предавача Правног факултета у Новом Саду и еминентних стручњака из праксе. На конкурс се могу пријавити студенти 3. и 4. године основних академских студија Правног факултета у Новом Саду.

Заинтересовани студенти треба да попуне образац пријаве који могу преузети у електронској форми на сајту Правног факултета. Уз образац обавезно приложити и скенирану или фотографисану прву страницу индекса. Пријаве слати на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.(Правна клиника за заштиту животне средине) и мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.(Правна клиника за борбу против насиља у породици).

Рок за подношење пријава је 25. новембар 2020. године.

mic

Упишите

ДРЖАВНИ

ПРАВНИ

Дипломирани правник је професија која се директно везује за вршење државне власти  и вршење најзначајнијих друштвених функција.

Гарантујемо вам

ЗНАЊЕ

Успеси на међународним такмичењима потврђују наш квалитет.

Остварите

ПРАКСУ

у државним институцијама и кроз правне клинике.

прочитајте више...

Ко је на мрежи: 144 гостију и нема пријављених чланова