icon1 English  uk copy   

Одбрана завршног рада на мастер академским студијама кандидата Дане Живковић

Дана 23.10.2019. године са почетком у 11.30 часова у Катедри привредноправних наука биће одржана јавна одбрана завршног рада на мастер академским студијама „Одбијање пословања као врста злоупотребе доминантног положаја“ кандидата Дане Живковић.


Секретар последипломских студија:
др Сандра Фишер-Шобот

Одбрана завршног рада на мастер академским студијама кандидата Николе Свитића

Обавештавамо јавност да ће одбрана завршног рада на мастер академским студијама „Улога Савета Европе у сузбијању прања новца и финансирања тероризма“, студента Николе Свитића (број индекса: НБ 16/17), бити одржана у четвртак 17. октобра 2019. године у 13.30 часова у просторији Катедре безбедносноправних наука (57/II)

Одбране завршног рада на мастер академским студијама

Одбрана завршног рада на мастер академским студијама „Место и улога Војне полиције у борби против криминала у Републици Србији – проблемски приступ“ кандидата Дејана Цакића, одржаће се у четвртак, 17. октобра 2019. године у 12,30 часова у просторији Катедре безбедносноправних наука (57/II).


Одбрана завршног рада на мастер академским студијама „Обезбеђење објеката Уједињених нација у условима мултинационалних операција“ кандидата Владимира Тадића, одржаће се у четвртак, 17. октобра 2019. године у 12,50 часова у просторији Катедре безбедносноправних наука (57/II).


Одбрана завршног рада на мастер академским студијама „Правни и безбедносни аспекти цивилно-војние сарадње у мултинационалним операцијама“ кандидата Живка Божића, одржаће се у четвртак, 17. октобра 2019. године у 13,10 часова у просторији Катедре безбедносноправних наука (57/II).
                                                     
Владан Мирковић, асистент
Секретар Катедре

mic

Упишите

ДРЖАВНИ

ПРАВНИ

Дипломирани правник је професија која се директно везује за вршење државне власти  и вршење најзначајнијих друштвених функција.

Гарантујемо вам

ЗНАЊЕ

Успеси на међународним такмичењима потврђују наш квалитет.

Остварите

ПРАКСУ

у државним институцијама и кроз правне клинике.

прочитајте више...

Ко је на мрежи: 171 гостију и нема пријављених чланова