icon1 English  uk copy   

Одбрана завршног рада на мастер академским студијама кандидата Жарка Тасића

Одбрана завршног рада на мастер академским студијама „Казнена политика у области сузбијања коруптивних казнених дела“ кандидата Жарка Тасића, одржаће се у среду, 27. новембра 2019. године у 13,00 часова у просторији Катедре безбедносноправних наука (57/II).


Владан Мирковић, асистент
Секретар Катедре

Одбрана завршног рада на мастер академским студијама кандидата Немање Здравковића

Одбрана завршног рада на мастер академским студијама „Планови и процедуре у функцији заштите дипломатско-конзуларних представништава“ кандидата Немање Здравковића, одржаће се у среду, 20. новембра 2019. године у 13,00 часова у просторији Катедре безбедносноправних наука (57/II).

Владан Мирковић, асистент
Секретар Катедре

Одбрана завршног рада на мастер академским студијама кандидата Николе Неранџића

Обавештавамо јавност да ће одбрана завршног рада на мастер академским студијама „Финансијски аспекти религијски мотивисаног тероризма“, студента Николе Неранџића (број индекса: НБ 46/17), бити одржана у среду 20. новембра 2019. године у 09.00 часова у просторији Катедре правноекономских наука.

Одбрана завршног рада на мастер академским студијама кандидата Тијана Јевђенић

Одбрана завршног рада на мастер академским студијама „Безбедносни изазови илегалних миграција у Републици Србији и земљама Западног Балкана“ кандидата Тијана Јевђенић, одржаће се у среду, 20. новембра 2019. године у 13,20 часова у просторији Катедре безбедносноправних наука (57/II).


Владан Мирковић, асистент
Секретар Катедре

Одбрана завршног рада на мастер академским студијама кандидата Тијане Ћетојевић

Одбрана завршног рада на мастер академским студијама „Полицијска овлашћења принуде и право на живот“ кандидата Тијане Ћетојевић, одржаће се у суботу, 16. новембра 2019. године у 9,00 часова у просторији Катедре безбедносноправних наука (57/II).

 

Владан Мирковић, асистент
Секретар Катедре

mic

Упишите

ДРЖАВНИ

ПРАВНИ

Дипломирани правник је професија која се директно везује за вршење државне власти  и вршење најзначајнијих друштвених функција.

Гарантујемо вам

ЗНАЊЕ

Успеси на међународним такмичењима потврђују наш квалитет.

Остварите

ПРАКСУ

у државним институцијама и кроз правне клинике.

прочитајте више...

Ко је на мрежи: 48 гостију и нема пријављених чланова